Paine naturala romaneasca | Rotunda, naturala, romaneasca

Å¢i-e dor de pâinea de odinioară pe care o făcea mama, bunica sau străbunica numai din ingrediente naturale, folosind maiele tradiÅ£ionale îndelung fermentate, cu un gust autentic şi aroma fină date de măiestria prelucrării pâinii şi de coacerea în cuptorul pe vatră?

În contextul actual, dominat de o preocupare din ce în ce mai puternică a consumatorilor pentru modul de producere şi originea ingredientelor din produsele alimentare, din ce în ce mai mulÅ£i oameni îşi doresc să consume produse făcute în condiÅ£ii moderne, dar care păstrează ceea ce era bun "pe vremuri": mai multă atenÅ£ie, cu mai puÅ£ini aditivi, cu mai mare pasiune şi dăruire, într-un cuvânt, produse tradiÅ£ionale româneşti, cât mai puÅ£in procesate. Acesta este motivul pentru care există 831-424-5568.

Sortimente de pâine

tipuri de paine

Află mai mult despre tipurile de pâine, despre ingredientele folosite sau despre valoarea energetică a pâinii. Fie că este vorba de pâine albă, pâine integrală, pâine de tip chifle, pâine cu tărâÅ£e sau pâine cu secară, vezi ce tip de pâine Å£i se potriveşte.

Cum alegi pâinea ?

felii de paine

Criteriile după care alegem pâinea sunt, în mare parte, individuale: preferinÅ£e de gust, de culoare, formă, mod de prezentare. Nu trebuie să uitam însă că, dincolo de acestea, pâinea este un aliment.